Stoel Yoga

Op vrijdagmiddag wordt de cursus Stoelyoga gegeven van 14.00 - 14.45 uur.

WIE IS DE COÖRDINATOR/Cursus docent?

Pascale Melissen is de cursus leidster van Stoel Yoga en contact persoon voor nadere informatie.

MET HOE VELEN ZIJN JULLIE?

Momenteel zij er zo'n 6 à 7 personen die deelnemen aan de cursus

WAT DOEN JULLIE ZOAL?

Stoelyoga is een ideale manier om fit te blijven op een subtiele manier. Alle spiergroepen worden behandeld maar niets wordt geforceerd. Tevens wordt aandacht geschonken aan de ademhaling, dit heeft een positief effect op de bloeddruk, vermoeidheid en spanning in het lichaam.
We starten met een ademhalingsoefening en vervolgens worden de spiergroepen los gemaakt d.m.v. diverse oefeningen op de stoel, een enkele oefening vindt staand plaats. We starten met een ademhalingsoefening en vervolgens worden de spiergroepen los gemaakt d.m.v. diverse oefeningen op de stoel, een enkele oefening vindt staand plaats maar voor mensen die iets minder mobiel zijn kunnen alle oefeningen ook op de stoel gedaan worden. Nek, schouders, rug, buik, heupen en benen komen allen aan de beurt. Ik heb geen vaste les in mijn hoofd maar wel een heleboel oefeningen tot mijn beschikking en daardoor wordt het nooit een saaie les, tevens hou ik wel van een beetje humor dus een grapje moet ook kunnen, dat is weer goed voor de lachspieren. We sluiten af met een stoelyoga dans lekker wat oefeningen op muziek, elke maand bedenk ik een nieuwe "dans". Kortom een les die goed is voor lichaam en geest.

Uw voordeel: fit blijven , plezier en ontspanning.

 

UITNODIGING!

Kom een proefles meedoen  , dat is gratis en u bent welkom. , op vrijdag vanaf 14:00 uur in de Jeugd van Gisteren, Beemsterstraat 4.

Heel hartelijk Welkom!

KOSTEN

De kosten van deze cursus zijn  6,50 euro per persoon, een 5 ritten kaart kost 30,00 euro , bij meer dan 10 deelnemers krijgt iedereen nog een extra korting van 2,50 euro.