Tekenen en Schilderen  

         
WIE IS DE COÖRDINATOR?

Hetty Boregana-Woudstra , telefoon nummer 023 - 56 17 887

 

MET HOE VELEN ZIJN JULLIE?

We zijn met zo'n 3 a 4 personen. Wij hopen  dat er weer mensen bij komen.

 

WAT DOEN JULLIE ZOAL?

 Wij tekenen en schilderen. Er is niemand die ons les geeft ofzo, maar wij helpen elkaar waar we kunnen en geven elkaar advies. Onder het tekenen en schilderen wordt er gezellig gepraat onder het genot van een lekker bakje koffie. Als er iemand jarig is, of is geweest, dan dus koffie met lekkernij. We sparen ook voor een kaartje of een presentje voor een verjaardag of bij zoveel jaar getrouwd of bij ziekte. 

 

WAAROM ZOUDEN ANDEREN OOK MOETEN KOMEN?

Het is zo gezellig en we hebben dezelfde interesses. Het is fijn om even, met meerdere personen, bezig te zijn met je hobby. Gezellig babbelen, bijpraten onder het genot van een bakje koffie. Naast het tekenen en schilderen zijn er ook die een kleurboek voor volwassen bij zich hebben. Bijvoorbeeld een boek met werken van “van Gogh”. Je kunt gebruikmaken van de voorbeelden in het boek of natuurlijk je eigen fantasie gebruiken.

 

UITNODIGING!

U bent van harte welkom met uw tekenboek en schildergerei. Ontmoet nieuwe mensen in een gezellige omgeving. Samen bezig zijn en aandacht voor elkaar hebben vinden wij fijn. Kom gezellig eens langs en doe ervaring op en kijk of u zich thuis voelt.

 

Maandagochtend van 9:30 tot ongeveer 11:30 uur in gebouw van Jeugd van Gisteren, Beemsterstraat 4.


Van harte welkom!   

             

(Over de Jeugd van Gisteren wist Bart en andere aanwezigen te vertellen dat de eerdergenoemde heer Scheffers de naam “De Jeugd van Gisteren” heeft bedacht.

Wist u dat?)