Jeu de Boules aan de Beetslaan

Iedere woensdag en donderdag wordt er Jeu de Boules gespeelt

Met zo ongeveer 12 tot 14 personen gaan we Jeu de Boules spelen aan het eind van de Beetslaan (t.h.v. nr: 134). Er zijn in totaal 32 deelnemers. We beginnen om 14.00 uur.

Omstreeks 15.00 uur houden we pauze en gebruiken koffie en een koek.

Daarna spelen we weer een partijtje.

Afhankelijk van het aantal personen spelen we met 4, 5 of 6 personen per partij op 4 banen.

Na afloop hiervan gezellig samen zijn onder het gebruik van een drankje en een hapje.

We betalen voor de consumpties een klein bedrag. Er is geen sprake van lidmaatschap.

Iedereen is vrij om deel te nemen , zonder verdere verplichtingen, aan dit vriendenclubje.

Men leert elkaar kennen en er wordt over allerlei onderwerpen gepraat.

Het is  echt een ontspannend bezigheid en we kunnen nog best enige deelnemers toelaten.

Als lid van de Senioren vereniging Haarlemmermeer Noord hoeft zich niet aan te melden en kan gewoon op woensdag of donderdag komen kijken en spelen.

We hebben wel ballen beschikbaar. Activiteiten begeleider Henk Korthals is te  bereiken op tel.nr. 023 - 56 17 994