Amstelring organiseert Senioren Festival op 14 juli bij Fort Hoofddorp

 

Hoofddorp – Op zondag 14 juli 2024 organiseert Amstelring in samenwerking met CPunt en Fort Noxx een sprankelend Senioren Festival bij Fort Hoofddorp.

Dit feestelijke evenement, dat plaatsvindt van 14:00 tot 17:00, biedt een breed scala aan activiteiten voor senioren en hun families. Iedereen is welkom en de toegang is gratis.


Het Senioren Festival belooft een inspirerende middag te worden met een bomvol programma. Bezoekers kunnen deelnemen aan diverse creatieve en educatieve workshops, genieten van live muziek en dansen op vrolijke deuntjes. Er is zelfs een silent disco! Daarnaast zijn er laagdrempelige bewegingsactiviteiten en kunnen literatuurliefhebbers zich laten inspireren door verschillende workshops. Speciaal voor de ontspanningzoekers worden er stoelmassage gegeven door een professionele therapeut.


Het festival vindt plaats in en om het Fort Hoofddorp. Fort Noxx zorgt tevens voor een lekker festival menu (op eigen kosten). 


"Wij willen met dit festival een gezellige en interactieve middag aanbieden voor senioren, hun families en vrienden," zegt de organisatie van Amstelring. "Iedereen is welkom om deel te nemen aan de activiteiten en te genieten van de sfeer. Samen maken we er een prachtige dag van!"

 

Mis het niet! Zet 14 juli in de agenda en kom naar het Senioren Festival bij Fort Hoofddorp voor een middag vol plezier, muziek en beweging.


Datum en Tijd: 14 juli 2024, van 14:00 tot 17:00

Locatie:  Fort Hoofddorp

Toegang: Gratis

Parkeren: Er is zeer beperkte parkeerruimte in de directe omgeving van het Fort. Kom lekker op de fiets of parkeer langs de Hoofdvaart of in het centrum.


Over Amstelring

Amstelring biedt een breed scala aan zorg- en welzijnsdiensten voor ouderen, met een focus op persoonlijke aandacht en kwalitatieve zorg. Met diverse locaties en diensten in de regio Amsterdam en omstreken, streeft Amstelring ernaar om senioren een waardige en comfortabele leefomgeving te bieden.


Dit festival is mede mogelijk gemaakt door Fonds Sluyterman van Loo,  Stichting Anslo’s Hofje en Fonds Caceis.