Kom in beweging

Van 27 september tot en met 3 oktober 2021 is de Week van de Valpreventie.

 

 

Door actief te blijven wordt de kans op vallen en beperking in beweging verkleint. Daarom organiseert Team Sportservice Haarlemmermeer samen met een aantal partners nieuwe lessen gericht op (langer) gezond blijven bewegen.
Het is voor iedereen belangrijk om voldoende te bewegen. Ook als je ouder wordt en de bewegingsvrijheid wat afneemt. Door wekelijks te bewegen word je fitter, maar ook stabieler.
Met de beweeglessen 'In Balans in Beweging', 'Balans & Bewegen' en "Small group training" ga je soepel en zeker door het leven. In de les werk je op een veilige manier aan balans en coördinatie, zodat je daar in het dagelijks leven profijt van hebt.
Er wordt gewerkt in kleine groepen zodat er veel persoonlijk aandacht is.
Voorafgaand aan de nieuwe cursussen worden informatiebijeenkomsten georganiseerd. Hier legt de docent onder het genot van een kopje koffie of thee de inhoud van de les en het belang van beweging in het kader van valpreventie uit.

Badhoevedorp
Donderdag 30 september om 14:00 uur organiseert Fysio Badhoevedorp een
informatiemoment en een introductie van de small group training.
Locatie: Swammerdamstraat 20, 1171 XJ Badhoevedorp

Hoofddorp
Elke woensdag kun je van 14.00 tot 15.00 uur terecht bij Fysiotherapie Hoofddorp.
Geïnteresseerden kunnen langskomen tijdens de open les op 29 oktober. Aansluitend wordt er een informatiemoment georganiseerd vanaf 15.00 uur.
Locatie: Horizon Kruislaan 54, 2131 WE Hoofddorp.

Nieuw-Vennep
Elke dinsdag van 10.00 tot 11.00 uur verzorgt Judo Yushi 'In Balans in Beweging' . Op vrijdag 1 oktober organiseren ze een open les . Aansluitend wordt er een informatiemoment georganiseerd van 11.00 tot 11.30 uur..
Locatie: Lucas Bolsstraat 7, 2152 CZ, Nieuw-Vennep

Rijsenhout
Elke donderdag van 13.00 tot 14.00 uur verzorgt Fysiocura plaza Rijsenhout Balans en Bewegen . Op donderdag 30 september organiseren ze een open les. Aansluitend wordt er een informatiemoment georganiseerd van 14.00 tot14.30 uur .
Locatie: Rijshornstraat 28 Rijsenhout

Neem bij vragen contact op met Daphne Tervelde van Team Sportservice Haarlemmermeer, 

via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 023 – 205 55 00.